Tuesday, September 18, 2007

I'm Your Best Nightmare!

wow judging by all the comments, this blog is getting several million hits a day. Does anyone even read this anymore? and why hasn't my toenail polish even started to chip after weeks and weeks of wear?

strawberry beer? GROSS BUT I STILL AM DRINKING IT

foot asleep? WHEN ISN'T MY FOOT ASLEEP WHEN BECKLECTIC GOES ON?

what do I need to do? WRITE A PLAY, WRITE A PLAY WITH JOSH, DO A LOT OF STUFF FOR FILMWRITING, FIGURE OUT WHAT I EVEN NEED TO READ FOR ISLAMIC CIV, READ "THE PLAYBOY OF THE WESTERN WORLD," POSTER FOR XMAS2 AND FOR WBAR, PUT SHEETS ON MY BED, WRITE THANK YOU NOTES FOR MY BIRTHDAY PRESENTS and FOR MY CONAN INTERNSHIP (WHICH ENDED WEEKS AGO), BUY A $30 COURSEPACK FOR A CLASS I DROPPED BECAUSE THE PROFESSOR HAD TO BUY THEM AND I NEVER SAID I WOULDN'T BUY ONE.

what do I want to do? GO SLEEP

what else do I want to do? I COULD WATCH TAXI DRIVER BUT THE THING IS THAT'S PART OF MY FILMWRITING HOMEWORK. LOREN-PAUL CAPLIN YOU SCAMP MAKING ME WATCH A MOVIE EVERY WEEK AND DOING ITS BEAT SHEET. WHAT AN ABSOLUTE SCAMP!

what am I most proud of right now? I MADE THE XBOX REMOTE INTO A UNIVERSAL TV REMOTE!

el scorcho? I PUT IT ON REPEAT AND NOW I'VE HEARD IT FOUR TIMES IN A ROW

really? WELL I WAS AWAY FROM MY ROOM FOR THE MIDDLE TWO TIMES.

I just realized maybe I'm tired because of the strawberry beer. MAYBE I SHOULD SWITCH TO THE COFFEE 'N' GIN I HAVE SAVED IN THE FRIDGE.




good call. I KNOW!

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

coffee n gin, seriously? really i am intrigued by this.

12:39 PM  
Anonymous Anonymous said...

Try the summer shandy LEINENKUGEL. You'll just love it!

3:38 PM  
Blogger kat said...

i like bluberry beer, but that's where i draw the line because i generally hate beer. i keep forgetting to read blogs, but I haven't forgotten.

7:19 PM  

Post a Comment

<< Home